top of page

Viva la Vida!


Spectaculair vuurwerk heet Viva la Vida welkom Met een spectaculaire vuurwerkshow viert Kerkrade op donderdag 27 juli het leven. Om 23.00 uur zal de show van start gaan en zal de lucht boven Kerkrade tien minuten lang in feestelijke kleuren gehuld zijn. Op het plein voor het kunstwerk Viva la Vida is het vuurwerk het beste te bewonderen. De show sluit daarmee aan op het WMC-programma dat rond dietijd afgelopen is in de Rodahal en het Stadspark. Het programma op de Markt, dat dan nog in volle gang is, houdt rekening met het vuurwerk. Zo kan iedereen van het vuurwerk genieten. Met het vuurwerk voor heel Kerkrade wordt de feestelijke ontvangst van het kunstwerk Viva la Vida afgesloten. Muzikale parade naar kunstwerk Het programma rond het feestelijk welkom van Viva la Vida begint eerder op de dag. Om 17.30 uur vertrekt vanaf Museumplein Limburg een muzikale parade van een aantal WMC-deelnemers naar de Markt. Op de Markt geven de showbands een korte show, waarna de muzikale parade verder loopt naar het kunstwerk Viva la Vida. Bij het beeld verzorgt La Armónica de Buñol met sopraan Janine Kitzen een optreden. Om 18.30 uur vindt het officiële gedeelte van het programma bij het kunstwerk plaats. Burgemeester Jos Som en gedeputeerde Ger Koopmans heten Viva la Vida in het bijzijn van kunstenaar Ripollés officieel welkom. Ter bezegeling van het welkom van Viva la Vida in Kerkrade, zet Ripollés zijn handtekening op het beeld. Het geheel vindt plaats in een muzikale WMC-omlijsting, met optredens van WMC-deelnemers. Rond 19.00 uur is het officiële programma afgelopen.


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • WMC17B_FB_patroon
  • WMC17B_TWITTER_patroon
  • WMC17B_INSTA_patroon
bottom of page