top of page

Nog 24 uur!

Nog maar 24 uur en dan gaat het dak er vanaf!

Ook vandaag werd er hard gewerkt aan de opbouw van het Buitenfestival. Zo bouwde onze partners Coreworks BV gisteren al het mooie podium dat vandaag werd ingehangen met licht en geluid. Als alles mee zit gaan vanavond de banners het podium in en is die helemaal klaar voor de start! Ook werd er verder gewerkt aan de aankleding van de enorme overkapping. Zo kwamen de planten in het dak en werden de vlaggen, met ons motto, opgehangen.

We liggen op schema en hopen jullie morgen te zien op de aftrap van het WMC Buitenfestival. Het belooft een feestje te worden! Tot dan!


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • WMC17B_FB_patroon
  • WMC17B_TWITTER_patroon
  • WMC17B_INSTA_patroon
bottom of page