top of page

De opbouw loopt op rolletjes

Vorige week zijn we begonnen met de opbouw van het WMC Buitenfestival. Zo startte Luc Cordewener vorige week donderdag al met het uitzetten van de tent, het podium, de bars en de terrassen. Vrijdagochtend is in alle vroegte begonnen met de opbouw van de enorme overkapping op de markt. Onze partner Partyland had het tempo er goed inzitten waardoor de veertig meter lange tent binnen vier uurtjes al helemaal klaar was.

Ook deze week wordt er door Purple, Hanssen dranken, Boels en Parkstad Event Design hard gewerkt om de markt om te toveren tot het WMC Buitenfestival. Kom gerust even een kijkje nemen hoe de markt langzaam verandert. Wel vragen wij u niet onder de tent door te lopen. Dit om ongevallen te voorkomen.


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • WMC17B_FB_patroon
  • WMC17B_TWITTER_patroon
  • WMC17B_INSTA_patroon
bottom of page