August 11, 2017

August 2, 2017

July 30, 2017

Please reload

Recente berichten

De opbouw loopt op rolletjes

July 3, 2017

Vorige week zijn we begonnen met de opbouw van het WMC Buitenfestival. Zo startte Luc Cordewener vorige week donderdag al met het uitzetten van de tent, het podium, de bars en de terrassen. Vrijdagochtend is in alle vroegte begonnen met de opbouw van de enorme overkapping op de markt. Onze partner Partyland had het tempo er goed inzitten waardoor de veertig meter lange tent binnen vier uurtjes al helemaal klaar was. 

 

Ook deze week wordt er door Purple, Hanssen dranken, Boels en Parkstad Event Design hard gewerkt om de markt om te toveren tot het WMC Buitenfestival. Kom gerust even een kijkje nemen hoe de markt langzaam verandert. Wel vragen wij u niet onder de tent door te lopen. Dit om ongevallen te voorkomen. 

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op LinkedIn
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • WMC17B_FB_patroon
  • WMC17B_TWITTER_patroon
  • WMC17B_INSTA_patroon