August 11, 2017

August 2, 2017

July 30, 2017

Please reload

Recente berichten

Programma overzicht

June 29, 2017

Het zijn nog maar 7 dagen voordat het WMC Buitenfestival op de markt van start gaat. Om het voor u als bezoeker zo makkelijk mogelijk te maken hebben we onder andere een tijdschema gemaakt die te vinden is onder het kopje programma. Naast dit programma hebben we ook nog een programma overzicht gemaakt die zowel hieronder te vinden is, als op onze Facebookpagina en tijdens het WMC als flyer te vinden is bij de kassa's. Download het programma alvorens u naar het festival terrein komt. Door drukte kan de wifi/telecom verbinding langzamer zijn dan u zou verwachten. 

 

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op LinkedIn
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • WMC17B_FB_patroon
  • WMC17B_TWITTER_patroon
  • WMC17B_INSTA_patroon