August 11, 2017

August 2, 2017

July 30, 2017

Please reload

Recente berichten

Een fris en vernieuwd WMC Buitenfesitval

June 28, 2017

 

Van zes tot en met dertig juli is het in heel Kerkrade feest tijdens het Wereld Muziek Concours. Al vele jaren is het WMC Buitenfestival een grote publiekstrekker. Door de gezellige inrichting in het nieuwe centrum van de mijnstad en populaire muziekoptredens is het Buitenfestival een feestelijke aanvulling op het omvangrijke programma. Dit populaire onderdeel is niet meer weg te denken en zal ook komende editie weer bol staan van gezelligheid.

 

Vier jaar geleden trok het Buitenfestival in de Kerkraadse binnenstad alleen al zo'n 200.000 bezoekers. Deze editie met rond de honderd optredens, waaronder coverband Freeway, en partyband Streetlife was een groot succes. Een prestatie die de organisatie de komende editie in het vernieuwde centrum van Kerkrade wil overtreffen.

 

Acts

Naast optredens waarbij swingende cover bands als de Corona's en Lijn 7 voor een gigantische feeststemming op de Kerkraadse Markt zorgen, zijn er dit jaar ook themedagen georganiseerd. Naast een Hollandse- en Dutise thema-avond, wordt ook een Zomercarnaval dag georganiseerd.

 

Zomercarnaval

Met veel trots maken we bekend dat we tijdens het Buitenfestival op 16 juli in samenwerking met de Kirchröadsjer Sjpaskloeb Sjun Jek het jaarlijks terugkerende zomercarnaval organiseren. We kunnen u alvast verklappen dat de avond zal worden ingevuld met onder andere Wahnsinn en Ummer d'r Neaver! Bekijk hier alvast de promotievideo.

 

Nieuwe ervaring

Dit jaar krijgt het WMC Buitenfestival een frisse en eigentijdse look, waarin zoals ieder jaar vanzelfsprekend gezelligheid en blaasmuziek centraal zullen staan. Zo hullen we het centrum in een huiskamersfeer en is er een Xperience-terras op de markt, waar u kunt genieten van een exotische cocktail of frisgetapt speciaalbiertje. Daarnaast doen we er alles aan om u in het zonnetje te zetten: want zonder u, geen WMC Buitenfestival!

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op LinkedIn
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • WMC17B_FB_patroon
  • WMC17B_TWITTER_patroon
  • WMC17B_INSTA_patroon