top of page

Het Foodplein op het WMC Buitenfestival!


Even heerlijk genieten van een hapje tijdens het feesten op het WMC Buitenfestival? Dan moet je bij het Foodplein wezen!

Door de diversiteit aan stands, is er voor een ieder wat wils. Denk hierbij aan vis van Nico, burgers met frietjes, overheerlijke kebab, indische lekkernijen gemaakt door Padi-Dua, verfrissende ijsjes van Ola, broodjes van Bufkes en natuurlijk échte Duitse Reibekuchen van Robek.

En bij al dat heerlijke eten hoort natuurlijk een speciaal biertje van Brand, én ook deze zijn te krijgen op het Foodplein. Je kunt met de penningen de drankjes, maar ook het eten betalen. Het eten kan natuurlijk ook contant worden afgerekend.

Het plein is gelegen aan de markt en bevindt zich op 't kerkplein. Dus heb je lekkere trek, dan weet je waar je moet zijn!

 


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • WMC17B_FB_patroon
  • WMC17B_TWITTER_patroon
  • WMC17B_INSTA_patroon
bottom of page