top of page

Hollandse Themadag


De And're Hazes Band is een band die zich enkel en alleen richt op het repertoire van André Hazes. De And're Hazes Band is ontstaan uit het duo Peul Jan. Zij voeren al langer Hazes imitaties op, maar voor Serious Request Heerlen wilden ze iets groters, leukers en gezelligers. Zo ontstond uiteindelijk dit groepje Heerlense muziekvrienden.

De eerste themadag vindt plaats op donderdag 13 Juli waarbij de Markt veranderd in één grote bruine kroeg. 'Jans Kirchroa zingt Hazes' waarbij nummers als 'ik heb de zomer in mijn bol', 'Kleine jongen' en 'Bloed, zweet en tranen' zeker niet zullen ontbreken.

Houdt jij van Hollandse muziek? Zet 13 Juli dan in je agenda!


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • WMC17B_FB_patroon
  • WMC17B_TWITTER_patroon
  • WMC17B_INSTA_patroon
bottom of page