August 11, 2017

August 2, 2017

July 30, 2017

Please reload

Recente berichten

Hollandse Themadag

May 16, 2017

 

De And're Hazes Band is een band die zich enkel en alleen richt op het repertoire van André Hazes. De And're Hazes Band is ontstaan uit het duo Peul Jan. Zij voeren al langer Hazes imitaties op, maar voor Serious Request Heerlen wilden ze iets groters, leukers en gezelligers. Zo ontstond uiteindelijk dit groepje Heerlense muziekvrienden.

 

De eerste themadag vindt plaats op donderdag 13 Juli waarbij de Markt veranderd in één grote bruine kroeg. 'Jans Kirchroa zingt Hazes' waarbij nummers als 'ik heb de zomer in mijn bol', 'Kleine jongen' en 'Bloed, zweet en tranen' zeker niet zullen ontbreken.

 

Houdt jij van Hollandse muziek? Zet 13 Juli dan in je agenda! 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op LinkedIn
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • WMC17B_FB_patroon
  • WMC17B_TWITTER_patroon
  • WMC17B_INSTA_patroon