top of page

Organisatie van het WMC Park


Na de succesvolle edities van 2009 en 2013 van het WMC Park, exploiteren ook dit jaar, in opdracht van het WMC Buitenfestival, McSluis Events en Eventief de aankomende editie van het WMC Park 2017. De bijzondere locatie, met sfeervolle aankleding en de idyllische omgevingen zorgen voor een unieke beleving. Heerlijk tafelen onder het genot van een drankje, tijdens optredens van muzikanten, cabaretiers, stand-up comedian en diverse theatervoorstellingen.

Ook dit jaar, kan het allemaal rondom de terrassen van het WMC Park. En zelfs bij slecht weer blijft het gezellig, want alles is beschut tegen de regen. Al met al, de perfecte locatie om ongedwongen te genieten van de geweldige sfeer van het WMC.

Dus twijfel niet en kom eens kijken bij het WMC Park!


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • WMC17B_FB_patroon
  • WMC17B_TWITTER_patroon
  • WMC17B_INSTA_patroon
bottom of page